SAVOVIĆ PREŠAO U VENECIJU

Sada već bivši košarkaš Mega Leksa Boris Savović je novi igrač Umana Rejer Venecije, trenutno šestoplasirane ekipe italijanskog prvenstva i učesnika Evrokupa. Svoju poslednju utakmicu za Megu je odigrao u nedeljnoj pobedi protiv Tajfuna (92:70).

Boris Savović je krajem decembra došao u redove Mege i na četiri utakmice je u proseku beležio 17 poena (77.8% za dva poena) i 6.8 skokova.

Pred odlazak u Italiju, Savović se zahvalio Megi na pruženoj šansi:

„Pre svega, želeo bih da se zahvalim svim ljudima u klubu, trenerima, saigračima jer mi je sve ovo vreme u Megi bilo prelepo. Radi se zaista o izvanrednoj grupi momaka, koji su veoma talentovani i kojima bez svake sumnje predstoje zapažene karijere. Ono što je na mene ostavilo najjači utisak je svakako činjenica da je Mega Leks izuzetno zdrava sredina koju samo poželeti može svaki mladi igrač. Potvrda ispravnosti koncepta koji je postavljen vidi se iz dana u dana i ja im od sreca želim sve najbolje u nastavku sezone. Jedan ovakav projekat kao što je Mega je i te kako bio potreban srpskoj košarci i izuzetno mi je drago što sam imao čast da makar i na kratko budem deo svega toga“.

Savke, srećno u nastavku karijere!

Foto: Ivica Veselinov/Mega Leks