PLAZMA TV ČEKA NOVOG VLASNIKA NA MEČU MEGA LEKSA U NEDELJU

Košarkaški klub Mega Leks je danas napunio 18 godina a za to vreme je prešao dugačak put. U skladu sa time, u narednim danima je pripremljen niz iznenađenja.

U subotu će Roda ekipa, uz pojačanje u vidu Deda Mraza, obilaziti šetališta, kafiće, restorane i igrališta u Sremskoj Mitrovici gde će deliti konditorske proizvode i karte za meč protiv FMP-a koji se igra u nedelju od 17 časova. Uz druženje sa građanima Sremske Mitrovice, svi zajedno će uputiti poziv za podršku košarkašima Mega Leksa u važnom meču koji ih očekuje u nedelju.

Kompanija Roda je pripremila i dodatna iznenađenja a glavno se očekuje u nedelju u hali PSC Pinki kada će na meču između Mega Leksa i FMP-a. Tada će u poluvremenu utakmice biti u svakom slučaju podeljena glavna nagrada Plazma TV, poklon kompanije Roda. Način na koji će se troje najsrećnijih gledalaca u hali boriti za nju će biti objavljen u najavi utakmice u subotu na veb stranici Mega Leksa kao i na profilima kluba na društvenim mrežama.

Jedan plazma TV je ove sezone već pronašao svog novog vlasnika na utakmici Mega Leksa kada je u poluvremenu meča protiv ekipe MZT Skopje, mladi Lazar Ćorić pogodio šut sa pola terena za vrednu nagradu.

Za ponedeljak od 18 časova u hali „KK Dynamic BG“ u Dunavskoj 62 u Beogradu, će biti održana tradicionalna novogodišnja utakmica Mega Leksa a tom prilikom će biti promovisan i kalendar.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov/Roda