MEGA MIS GOSTUJE CIBONI U ZAGREBU, BARAĆ: „DA SE VRATIMO DOBRIM IGRAMA I POKAŽEMO DA SMO NAUČILI NEŠTO IZ PORAZA“

Košarkaše Mega MIS-a u 9. kolu ABA lige čeka gostovanje u Zagrebu ekipi Cibone. Susret u Košarkaškom centru Dražen Petrović na programu je u petak, 24. novembra, od 18.00, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Trener Marko Barać poštuje protivnika i ističe koliko je bitno da ekipa pokaže da je izvukla pouke iz poraza od Krke u prethodnoj rundi:

Cibona je dobro vođen tim čiji se nosioci igre odlično poznaju. Od starta sezone igraju dobru košarku, a sada su stekli puno samopouzdanja usled nekoliko vezanih pobeda. Dobro smo trenirali i nadam se da ćemo to preneti na utakmicu. Želimo da se vratimo dobrim igrama i da pokažemo da smo nešto naučili iz poraza u prošlom kolu,

rekao je Barać.

Mega je protekle sedmice ispustila priliku da upiše treću vezanu pobedu, ali Cibona nije. Nikola Topić je svestan težine zadatka, ali ne sumnja u svoj tim:

Očekuje nas sigurno jedno veoma teško gostovanje. Cibona igra kvalitetnu i dobru kosarku i u seriji je od tri pobede u ABA ligi. Za pozitivan rezultat biće nam potrebno da odgovorimo na njihovu fizičku košarku i održimo koncentraciju svih 40 minuta. Verujem da smo spremni za to,

dodao je Topić.

Posle osam odigranih rundi, Mega ima pobedu više od zagrebačkog tima (4-4), a u glavni grad Hrvatske odlazi i sa boljim učinkom u međusobnim duelima. Sastajala se sa Cibonom 20 puta u ABA ligi i 12 puta je savladala, dok na gostovanjima u Draženovom domu ima bilans 5-5.

Foto: Mega MIS