MEGA MIS GOSTUJE METALCU U VALJEVU, BARAĆ: „POSLEDNJA ČETVRTINA PRVE UTAKMICE OPOMENA, POTREBNA NAM JE POBEDA“

Košarkaši Mega MIS-a u okviru šestog, poslednjeg kola grupne faze Superlige Srbije gostuju u Valjevu ekipi Metalca. Susret je zakazan za subotu, 27. maj, od 19:00, a izabranicima Marka Baraća je potrebna pobeda kako bi obezbedili plasman u polufinale.

Mega MIS je prva u Grupi B sa učinkom 4-1, uz prednost u međusobnim duelima sa Borac Mozzartom koji ima identičan bilans. Vojvodina je treća sa dve pobede i tri poraza, dok Metalac još ne zna za trijumf.

Trener Marko Barać poziva na oprez, uprkos činjenici da je njegova ekipa dobila prvi susret sa timom iz Valjeva u dvorani Mega Factory rezultatom 88:77:

U poslednjem kolu grupne faze Superlige gostujemo ekipi Metalca. Ne želimo ovde da se zaustavimo i potrebna nam je pobeda. Poslednja četvrtina prve utakmice je najbolja opomena šta će se dogoditi ako se ne igra sa maksimalnom energijom i koncentracijom,

rekao je Barać.

Centar Mega MIS-a, Matej Rudan, napominje da nema mesta opuštanju:

Igramo protiv iskusnog tima, ne smemo se opuštati ni u jednom trenutku. Iako su na skoru 0-5, to ne mora ništa da znači, pogotovo pošto igramo na njihovom terenu i sigurno će želeti pobedom da završe sezonu,

dodao je Rudan.

Foto: Mega MIS