MEGA MIS U NEDELJU GOSTUJE BORCU, BARAĆ: „DA NASTAVIMO SA DOBRIM IGRAMA I POKAŽEMO VELIKU ENERGIJU I FOKUS“

Košarkaši Mega MIS-a posle tri vezana trijumfa i dobijenih sedam od poslednjih osam utakmica u ABA ligi, u okviru 22. kola gostuju ekipi Borac Mozzarta. Susret je zakazan za nedelju od 17.00 u Hali kraj Morave, a direktan TV prenos obezbeđen je na TV Arena Sport.

Trener Marko Barać je istakao da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje:

Očekuje nas gostovanje kod iskusnog abaligaškog tima. Borac je odlicno vođen, sa veoma dobrom komunikacijom između spoljne i unutrašnje linije. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama, pokažemo veliku energiju i fokus i tako se dovedemo u poziciju da pobedimo na teškom terenu,

rekao je Barać.

Aleksa Uskoković veruje da će Mega MIS uspeti da zaustavi najbolje pojedince Borca i tako napraviti uslove za nastavak trijumfalnog niza:

Pred nama je veoma teško gostovanje u Čačku gde želimo da nastavimo seriju pobeda. Obe ekipe imaju svoje ambicije i sigurno da će biti maksimalno motivisane da to i ostvare. Očekujem da ćemo uspeti da neutrališemo njihove najopasnije igrače i tako sebi povećamo šanse da slavimo,

istakao je Uskoković.

Na pet utakmica do kraja ligaškog dela ekipa Marka Baraća je sa učinkom 10-11 u dobroj poziciji da se domogne plej-ofa, dok je Borac ubeležio dvostruko manje trijumfa (5-16).

Mega MIS se sa ekipom iz Čačka sastala pet puta u ABA ligi i tri puta ga savladala. U prvom delu tekuće sezone bila je bolja kod kuće sa 86:74.

Foto: Mega MIS