BARAĆ: „DOBILI SMO BORBU U SKOKOVIMA I TO JE BIO KLJUČ; VEOMA VAŽNA UTAKMICA I PODSTREK ZA DALJI RAD“

Košarkaši Mega MIS-a su u 14. kolu ABA lige savladali FMP Meridian u Hali sportova Ranko Žeravica 77:72 (18:19, 19:18, 19:22, 21:13). Izabranici Marka Baraća su odigrali najbolje kada je bilo najpotrebnije i u neizvesnom finišu stigli do četvrtog trijumfa (4-10) i timu iz Železnika naneli četvrti poraz (10-4).

Trener Marko Barać je izneo utiske posle važne pobede:

Ovo je bila jako važna utakmica za nas. U najavi meča sam se trudio da se ne osvrćem na kadrovske probleme koje imamo. Dobro je poznato da smo već neko vreme bez bez našeg startnog centra Danka Brankovića što ostavlja veliku prazninu u reketu. Ove nedelje smo imali dodatnih zdravstvenih problema, ali nekoliko igrača je stislo zube i ovaj meč odigralo praktično bez treninga i na tome im čestitam. Dobili smo borbu u skokovima sa ekipom koja fizički dominantna i tu je bio ključ utakmice i razlog što smo odigrali dobro. Još jednom čestitke mojim igračima na igri i pobedi. FMP je ozbiljna ekipa koja nije slučajno tu gde jeste i ovo je veliki podstrek našem timu za dalji rad i naredne utakmice,

rekao je Barać.

U narednom kolu košarkaši Mega MIS-a gostuju u Laktašima ekipi Igokee, a susret je na programu u subotu 14. januara, od 17:00.

Foto: Mega MIS/Ivica Veselinov