MEGA DOPUTOVALA U ITALIJU NA UTAKMICE SA VIRDŽINIJOM

Košarkaši Mega MIS-a su doputovali u Italiju gde će u odigrati dve kontrolne utakmice sa NCAA ekipom Univerziteta Virdžinija. Utakmice su na programu u četvrtak i petak od 19:30.

Mega je prethodnih godina tokom letnjih priprema za sezonu tradicionalno odmeravala snage sa NCAA protivnicima s tim što je posle nekoliko susreta na Bahamima, ovaj put lokacija zamenjena poznatim italijanskim letovalištem Portofino.

Trener Mege Marko Barać je na put poveo sledećih 12 igrača: Luka Cerovina, Danko Branković, Luka Bogavac, Matej Rudan, Oleksandr Kobzistij, Malkolm Kazalon, Nikola Đurišić, Petar Kovačević, Ahmad Rori, Andrija Grbović, Jovan Šljivančanin i Mihailo Mušikić.

Po dolasku u Italiju, trener Mege Marko Barać je istakao da će utakmice protiv Univerziteta Virdžinija biti odlična provera za njegovu ekipu:

– Iza nas su dve nedelje rada i moram da istaknem da mi kao treneru svaki trening sa ovim momcima pričinjava veliko zadovoljstvo. Očekuje nas veoma sadržajan boravak u Italiji i prilika da nastavimo da rastemo kao grupa. Igramo protiv ozbiljnog protivnika koji poseduje veliki kontinuitet u radu i selekciji i to će biti odlična prilika da u ranoj fazi priprema proverimo gde se nalazimo na putu do željenog nivoa igre,

izjavio je Barać.

Posle odmora od puta, košarkaši Mege su u večernjim časovima imali i prvi trening u hali u kojoj će sutra od 19:30 odigrati prvu od dve utakmice protiv Univerziteta Virdžinija.

Foto: Mega MIS