U UTORAK MAJSTORICA PROTIV ZVEZDE ZA FINALE, JOVANOVIĆ: „DA ODIGRAMO UTAKMICU KAO ŠTO SMO ODIGRALI I PRETHODNU“

Mega Mozzart u utorak igra za finale plej-ofa Superlige!

Košarkaši Mega Mozzarta u utorak od 18:30 časova igraju treću odlučujuću utakmicu polufinalne serije plej-ofa Superlige protiv Crvene zvezde mts koja će se odigrati u hali Aleksandar Nikolić. Izabranici trenera Vladimira Jovanovića su u nedelju posle sjajno preokreta i velike pobede izjednačili u seriji na 1:1 pa će u utorak imati prilike da se bore za drugo finale plej-ofa Superlige, posle prošlogodišnjeg plasmana u finale. Pobednik serije će se u finalu sastati sa FMP-om, a finalna serija će se igrati na dve pobede.

Pred odlučujući duel protiv Crvene zvezde, trener Mege Vladimir Jovanović istakao je da očekuje tešku utakmicu, ali i da se rad njegove ekipe vidi na terenu, bez obzira na rezultat:

– Ne postoji posebna priprema za majstoricu protiv Crvene zvezde, sve što bismo dodatno rekli bi moglo da stvori kontraefekat našoj mladoj ekipi. Hala Aleksandar Nikolić, publika, Zvezda, sve je to i više nego dovoljno za motivaciju moje ekipe. Moja uloga se sastoji u tome da im objasnim da je to utakmica kao i svaka druga, isti je teren, ista su pravila i posle tog uvodnog emotivnog naboja koji će sigurno da postoji kao što je postojao i na prethodnoj utakmici, voleo bih da odigraju taj meč kao što su odigrali i prethodni. To će biti daleko teže, hala Aleksandar Nikolić je daleko teža ne za nas samo, već i za daleko kvalitetnije i iskusnije timove. Očekujem tešku utakmicu, ali i da budemo pravi, da se naš rad vidi na terenu, bez obzira na krajnji rezultat,

izjavio je trener Mege.

Krilni centar Mege Boriša Simanić je istakao da je na njegovoj ekipi da ponovi pristup igri kakav je bio u drugoj utakmici protiv Crvene zvezde:

– Sigurno je da nas očekuje izuzetno teška utakmica. Drago mi je što je posle jako teškog poraza u hali Aleksandar Nikolić moja ekipa uspela u drugoj utakmici da odgovori Crvenoj zvezdi na čvrstu igru i dođe do pobede. Očekujemo svakako njihovu reakciju, a na nama je da ponovimo čvrstinu u igri i želju sa druge utakmice, kao i da ne dozvolimo velike padove u igri, što bi protivnik kao veoma iskusna i kvalitetna ekipa, umeo da kazni,

izjavio je Simanić.

Treća utakmica polufinala plej-ofa Superlige protiv Crvene zvezde mts igra se u utorak 14. juna od 18:30 časova u hali Aleksandar Nikolić u Beogradu, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Foto: Mega Mozzart/Ivica Veselinov