KOMPANIJA „LA FANTANA“ JE OBNOVILA PARTNERSTVO SA KK MEGA BASKET

Potpisivanjem novog ugovora između KK Mega Basket i kompanije „La Fantana“ nastavljena je saradnja između dva uspešna brenda pa će prirodna minerealna voda „La Fantana“ biti zvanična voda KK Mega Basket u predstojećoj sezoni.

La Fantana je prirodna mineralna voda PREMIUM kvaliteta koja se filtrirala kroz hiljadugodišnje naslage sedimenata Kopaonika, Goča i Željana, da bi ponovo na površinu izašla u netaknutoj prirodi Mitrovog Polja. Kvalitet vode dokazuje nezavisno državno telo, Zavod za zaštitu javnog zdravlja iz Kruševca, a krunu na ukus i kvalitet stavlja Internacionalni institut iz Brisela koji je već drugi put nagradio kvalitet La Fantana vode. U kompaniji La Fantana su ipak najponosniji činjenicom da vodu ne tretiraju biološki, hemijski ni mašinski, već kakva je voda u izvoru, tog kvaliteta i ukusa dolazi do konzumenata. Kompleks minerala kojima pomenuti sediment oplemenjuje vodu La Fantana, kao i njena PH vrednost, svrstava je u premium klasu voda.

Generalni menadžer Mega Basketa Goran Ćakić je istakao zadovoljstvo što će sve kategorije kluba i u predstojećoj sezoni imati na raspolaganju vodu najvišeg kvaliteta:

„Veoma smo zadovoljni nastavkom saradnje sa kompanijom La Fantana čime će sve kategorije kluba u predstojećoj sezoni na raspolaganju imati vodu vrhunskog kvaliteta. Posebno zadovoljstvo nam predstavlja to što će u dogovoru sa Megom, kompanija La Fantana ponovo proizvesti posebnu seriju flaširane vode sa obeležjima kluba. Imali smo sjajnu saradnju u prethodnoj sezoni i siguran sam da ćemo nastaviti da je razvijamo na obostrano zadovoljstvo“,

izjavio je Ćakić.

Direktor prodaje kompanije La Fantana Milan Miličić je istakao da je prirodan nastavak saradnje La Fantane i Mege:

“Saradnja Mege i kompanije La Fantana je potpuno prirodno rešenje. I jedni i drugi imamo premium kvalitet. La Fantana dolazi sa najviših srpskih planina baš kao što su visoki i igrači Mege i kao što sam slogan kaže “Mega iznad svega”. I jedni i drugi u potpunosti podržavamo očuvanje svih prirodnih vrednosti i svakodnevno naporno radimo da bi bili još bolji, La Fantana na tržištu a Mega na terenu. Nije nam cilj da se upoređujemo sa drugima već da budemo najbolji što možemo”, 

izjavio je Miličić.

Foto: Mega Basket/La Fantana