Vera u sebe kao preduslov za uspeh u sportu – Erste Banka je novi sponzor KK Mega Basket

Košarkaški klub Mega Basket i Erste Banka potpisali su ugovor o sponzorstvu zahvaljujući kojem je Erste Banka postala partner ovog kluba u narednoj košarkaškoj sezoni. Na ovaj način banka će pružati podršku klubu koji je već duže od dve decenije rasadnik košarkaških talenata i čiji su brojni igrači uspešne karijere nastavili u evropskim ligama, a pojedini postali i zvezde NBA lige.

Podstrek mladima da ostvare svoje pune potencijale jedan je od stubova društveno odgovornog poslovanja Erste Banke, koji već godinama sprovodi kroz finansijsku edukaciju, podršku za pokretanje biznisa, te kroz različite vidove podrške projektima i inicijativama iz oblasti kulture, umetnosti, obrazovanja i sporta. Ostajući dosledna takvom opredeljenju, banka ovim sponzorstvom želi dodatno da podstakne mlade sportiste da veruju u sebe i istraju u ostvarenju svojih ambicija.

Raduje nas što ovim partnerstvom možemo da doprinesemo daljem razvoju jednog uspešnog kluba, koji je, osim po odličnim sportskim rezultatima, prepoznatljiv i po mnogim danas već proslavljenim košarkašima koji su u njemu stasavali. Upravo su sportisti među najboljim ambasadorima naše zemlje i zadovoljstvo nam je da, u skladu sa našim konceptom „Veruj u sebe“, podržimo mlade nade na početku njihovih sportskih karijera, budući da je vera u sebe podjednako važna za postizanje uspeha u sportu, kao što su to i predani rad i talenat,“ istakla je Aleksandra Kosanović Strižak, direktorka Sektora marketinga i komunikacija Erste Banke.

Generalni menadžer Mega Basketa, Goran Ćakić, je istakao važnost podrške Erste Banke u narednom periodu: „Pred nama je još jedna sezona koja će biti puna izazova i iz tog razloga je posebno značajna podrška Erste Banke, koja je prepoznala sve što smo uradili u prethodnim godinama. Verujem da je ovo početak jedne veoma uspešne saradnje za obe strane i da ćemo i u narednoj sezoni opravdati poverenje koje nam je ukazano“.

Foto: KK Mega Basket/Erste Banka