JUNIORI MEGE U PETAK ZAPOČINJU UČEŠĆE NA F8 RODA JUNIORSKE LIGE SRBIJE U UŽICU

Juniori Mega Soccerbet-a će se od 7. do 9. maja takmičiti na Finalnom turniru Roda Juniorske lige Srbije u Užicu a četvrtfinalu koje je na programu u petak od 12:30, juniori Mege će se sastati sa ekipom KK Star. Pobednik će se u subotu od 14 časova sastati sa boljim iz duela Partizan NIS – Dynamic VIP Pay dok je finale zakazano za nedelju u 13:30.

Izabranici trenera Dragoljuba Avramovića su ligaški deo takmičenja završili ubedljivo na prvom mestu sa 20 pobeda i samo dva poraza uz koš razliku plus 604.

Trener juniora Mege je pred početak Finalnog turnira istakao da njegova ekipa jedva čeka da turnir počne:

– Od početka sezone smo odlično trenirali, svi momci su napredovali i igrali kvalitetnu i lepu košarku. Napravljen je lep i značajan rezultat na ANGT turniru, na kom su momci predstavili sebe i klub, odličnom, brzom i često atraktivnom košarkom. Ligaški deo juniorske lige Srbije smo takođe završili na prvom mestu, iako nismo bili među favoritima na početku sezone, ali ono što je najvažnije od svega je da smo već kroz ovu sezonu uspeli da vidimo neke momke u seniorskoj košarci koji su pokazali svoj veliki potencijal,a siguran sam da će ih biti još. Jedva čekamo da finalni turnir počne, sve ekipe imaju kvalitet i nadam se da ćemo lepom i dobrom košarkom napraviti dobar rezultat,

izjavio je trener juniora Mege.

Srećno momci!

Foto: Mega Soccerbet/Dragana Stjepanović