NIKOLA JOVIĆ POTPISAO STIPENDIJSKI UGOVOR SA MEGOM

KK Mega Bemax izuzetnu pažnju posvećuje mlađim kategorijama kluba, a korak u tom smeru je i potpisivanje stipendijskog ugovora sa Nikolom Jovićem (17).

Mladi bek Mege je u klub došao 2018. godine, kada je već u prvoj sezoni osvajanjem titule sa kadetskim timom nagovestio velike domete, da bi odličnim partijama ove sezone pokazao zašto se na njega računa u narednim godinama.

Po potpisivanju ugovora sa Megom, Jović je izjavio da će dati sve od sebe da opravda poverenje kluba:

– Izuzetno sam srećan zbog potpisivanja ugovora sa Megom i hvala klubu što je pokazao da veruje u mene. Za ove dve godine u Megi sam se uverio u odlične uslove za trening i koliko puno pažnje se ukazuje mlađim kategorijama, što se vidi i po igračima koji su izašli iz omladinskog pogona kluba u prethodnim godinama. Sve to je za mene dodatna motivacija, a ujedno i obaveza da nastavim da dajem sve od sebe na treninzima i utakmicama kako bih opravdao očekivanja i jednog dana zaslužio mesto u prvom timu, 

izjavio je Jović.

Nikola Jović je rođen 9. juna 2003. godine, visok je 206 centimetara i igra na poziciji beka. U Megu je došao 2018. godine, a ove sezone je nastupao za kadetsku i juniorsku selekciju kluba. Posebno se istakao na kvalifikacionom turniru juniorske Evrolige u Beogradu, gde je u konkurenciji starijih igrača u proseku beležio 11.8 poena, 4 skoka i 3 asistencije po meču.

Čestitamo Jovke. 

Foto: Mega Bemax