MEGA BEMAX PONOVO NA BAHAMIMA, PROTIVNIK FINALISTA NCAA ŠAMPIONATA

Posle prošlogodišnjeg gostovanja na Bahamima i utakmice protiv Kentakija, Mega Bemax će i ovog leta gostovati na egzotičnoj destinacijii pošto će na poziv ovogodišnjeg finaliste NCAA šampionata Univerziteta Teksas Tek odigrati dve utakmice. Košarkaši Mege će mečeve protiv „Red Rajdersa“ igrati 15. i 18. avgusta u Atlantis Rizortu na Bahamima.

Teksas Tek je do sada 17 puta učestvovao na završnim NCAA turnirima a najveći uspeh su imali upravo u završenoj sezoni kada su stigli do finala gde su u sjajnom meču posle produžetka poraženi od Virdžinija Kavalirsa sa 85:77.

Nove utakmice protiv eminentnog protivnika iz NCAA dolaze kao potvrda sjajne sezone Mege, posle koje je su izborom Goge Bitadzea kao 18. pika od strane Indijane Pejsersa na NBA draftu došli do ukupno 10 draftovanih igrača od 2014. godine. Takođe, potpisom dvostranog ugovora između Adama Mokoke i Čikago Bulsa, broj igrača koji su direktno iz Mege otišli u NBA se popeo na 5 od 2015. godine, a očekuje se da se taj broj uskoro i dodatno podigne ozvaničenjem saradnje između Bitadzea i Pejsersa.

Foto: Mega Bemax, Texas Tech