ČARAPIĆ: „KONCENTRACIJA I ENERGIJA NA VISOKOM NIVOU ZA POBEDU PROTIV NOVOG PAZARA“

Košarkaši Mega Bemaxa u četvrtak od 18 časova nastavljaju takmičenje u Superligi kada će u hali „Mega Factory“ u Beogradu dočekati Novi Pazar u okviru 2. kola takmičenja. Ulaz na meč će biti slobodan sa besplatnim kartama koje će moći da se preuzmu na ulazu hale sat i po pre početka utakmice.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je istakao da uz pravi pristup njegova ekipa može do pobede:

– U četvrtak nas očekuje utakmica protiv Novog Pazara u kojoj ćemo najpre pokušati da ispravimo greške iz meča sa Partizanom. To pre svega znači da uđemo u utakmicu sa dobrom energijom i da uz agresivnu odbranu nametnemo ritam koji nama odgovara. Novi Pazar ima veoma iskusnu ekipu i svakako ne smemo da ih potcenimo, ali verujem da sa pravim pristupom možemo do pobede i prvog koraka ka plej-ofu,

izjavio je Milojević.

Mega Bemax je u prvom kolu poražen na gostovanju od Partizana NIS sa 102:69 dok je Novi Pazar izgubio na svom terenu od Slobode sa 81:90.

Plejmejker Mege Ognjen Čarapić je pred utakmicu sa Novim Pazarom izjavio da su koncentracija i energija ključni za pobedu u četvrtak:

– Novi Pazar je dobra i vrlo ambiciozna ekipa i sigurno je da će dati svoj maksimum na utakmici u Beogradu. Da bismo dobili takvu ekipu, moramo biti koncentrisani i odigrati energetski na visokom nivou kako bi popravili utisak iz prošlog kola. Ukoliko uspemo u tome, verujem da ćemo zabeležiti pobedu i napraviti korak u dobrom smeru ka plej-ofu,

izjavio je Čarapić.

Utakmica 2. kola Superlige između Mega Bemaxa i Novog Pazara je zakazana za četvrtak 2. maj od 18 časova u hali „Mega Factory“ u Beogradu.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov