MILOJEVIĆ: „POBEDILA JE KVALITETNIJA EKIPA, VERUJEM DA ĆEMO BOLJE IZGLEDATI U NAREDNIM MEČEVIMA“

Mega Bemax je porazom započela takmičenje u Superligi pošto je Partizan NIS bio bolji sa 102:69 u okviru 1. kola koje je odigrano u hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu.

Dobru partiju za Megu je pružio Miloš Koprivica sa 16 poena a na konferenciji za štampu posle meča je istakao da je njegova ekipa odigrala premekano u odbrani:

– Čestitao bih Partizanu na dobijenoj utakmici. Znali smo da nas čeka tvrda utakmica, nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice, igrali smo premekano u odbrani. Okrećemo se narednoj utakmici gde ćemo probati da ispravimo greške,

izjavio je Koprivica.

Trener Mega Bemaxa na ovom meču nije mogao da računa na Gogu Bitadzea i Nikolu Miškovića, a na konferenciji za štampu je istakao da veruje da će ekipa uspeti da izbori plej-of:

– Partizan je kvalitetniji, to je i pokazao. Loše smo šutirali, ne možete da se suprotstavite boljoj ekipi sa tako lošom realizacijom. Rezultat je malo i nerealan, nije trebalo ovako da se završi. Ali, zasluženo je pobedila kvalitetnija ekipa. Bićemo pojačani u skorije vreme, verovatno ćemo tada i bolje da izgledamo. I dalje verujem da ćemo izboriti plej-of, da ćemo se do tada uigrati i biti konkurentniji najboljim srpskim klubovima,

izjavio je Milojević.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov