NASTAVLJENA 3X3 LIGA NA MEČEVIMA MEGE, LUKA POGODIO SA POLA ZA TV

Košarkaši Mega Bemaxa nisu uspeli da vežu i 6. pobedu u ABA ligi pošto je Partizan NIS u prepunoj hali PSC Pinki slavio sa 74:81. I na ovom meču je nastavljeno sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani. Ovoga puta su gosti bili Sara Zaskalički i Stefan Đonić

Sara je rođena 7.5.2004. godine i trenira džudo više od 6 godina. Među mnoštvom osvojenih medalja, čak 58 od kojih su 25 zlatnih, poslednje su bile zlatna na prvenstvu Vojvodine u kategoriji stariji pionir i srebrna na državnom prvenstvu. Godinama je paralelno i trenirala fudbal na poziciji golmana, a omiljeni košarkaš joj je Adam Mokoka.

Stefan je odličan učenik 5. razreda OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“. Trenira atletiku godinu dana u AK Sirmium i fudbal 5 godina u FK Radnički. Za godinu dana treniranja atletike ima osvojenih 11 medalja od kojih 7 zlatnih. Stefan redovno dolazi na utakmice Mega Bemaxa a omiljeni košarkaš mu je Kostja Mušidi.

Pre početka meča su se Sara i Stefan pozdravili sa igračima Mege a utakmicu su pratili sa specijalnih mesta u bojama kluba uz teren. U pauzi u poluvremenu ih je publika u Sremskoj Mitrovici pozdravila a od kluba su dobili poklon pakete. Na kraju meča Sara i Stefan su se za uspomenu slikali sa Adamom Mokokom i Kostjom Mušidijem.

U poluvremenu je odigran  3×3 basket meč u kojima su se takmičili osnovci iz Sremske Mitrovice, a ovog puta su odigrana 2 meča. Ekipa „Crni“ je slavila protiv „Jedva skupljeni“ sa 2:0 a „Baćuške su pobedili „Stidljive“ sa 6:5. Mini liga će biti igrana tokom utamica Mega Bemaxa u Sremskoj Mitrovici a za pobednike su predviđene lepe nagrade.

U pauzama između četvrtina su se gledaoci takmičili u šutiranju sa pola terena za poklon TV a sjajnu uspomenu sa meča je poneo Luka Lučić koji je pogodio sa pola terena za TV, poklon kompanije Tehnomanija.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov