IGRAČI MEGE GOSTI TRIGLAV OSIGURANJA I ENEOSA NA SAJMU AUTOMOBILA

Košarkaši Mega Bemaxa su bili gosti sponzora i prijatelja kluba, Triglav osiguranja i Eneosa, Sajmu automobila u Beogradu. Petorka Mege na sajmu je bila u sastavu Goga Bitadze, Nikola Mišković, Aleksandar Lazić, Miloš Koprivica i Andrija Marjanović. 

Na štandu Triglav osiguranja, košarkaši Mege su lepo dočekani od strane domaćina, a potom je usledilo i druženje sa posetiocima štanda, za koje su bili predviđeni razni pokloni, poput potpisanih kalendara Mega Bemaxa.

Pored toga, igrači Mege su se oprobali u simulatoru vožnje u realnim uslovima saobraćaja kao nadogradnju mobilnoj aplikaciji DRAJV koju vozači koriste sada već godinu dana. U mini takmičenju između igrača Mega Bemaxa, najbrži rezultat je imao Miloš Koprivica, ali je Nikola Mišković iz drugog pokušaja, uskočivši umesto Goge Bitadzea, nadmašio Koprivicu.

Miškovićev rezultat je bio najbolji od svih takmičara do tog trenutka na sajmu, ali je na top listi ipak stajalo ime Goge Bitadzea, imajući u vidu da ga je Nikola zamenio u poslednjem trenutku. 

Posle druženja na štandu Triglava, igrači Mege su bili gosti Eneosa, sponzora koji je podržava naš klub sada već punih šest sezona. 

Posle druženja sa prijateljima i posetiocima štanda i deljenja potpisanih kalendara kluba, usledio je slikanje igrača na izloženom motoru a na rastanku je igrače Mege sačekalo iznenađenje u vidu poklon paketa Eneosa.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov