MEGA NASTAVLJA PUT KAO MEGA BEMAX

Košarkaški klub Mega Leks u narednu sezonu ulazi sa novim generalnim sponzorom, građevinskom kompanijom Bemax. Ugovor je potpisan na dve godine tokom kojih će klub nastupati pod imenom – Mega Bemax.

Bemax je najveća crnogorska građevinska kompanija, koja posluje u izgradnji putnih i energetskih infrastrukturnih projekata, objekata niskogradnje kao i rezidencijalnih i komercijalnih sadržaja, te proizvodnji asfalta i betona.

Uspešan i sistematski rad Mege na razvoju mladih igrača, prepoznat je od strane kompanije Bemax još pretprošle sezone kada su kao sponzori podržali klub u rezultatski najuspešnijoj godini u kojoj je osvojen Kup Radivoja Koraća i igrano finale plej-ofa ABA lige. Saradnja nastavljena u još većem obimu u nedavno završenoj takmičarskoj sezoni pošto su kadetski i juniorski tim nastupali pod imenom Mega Bemax. Partnerstvo je bilo veoma uspešno: kadeti su bili drugi u Srbiji, a juniori takođe drugi u zemlji uz titulu vicešampiona juniorske Evrolige.

Generalni menadžer Mega Bemaxa Goran Ćakić je istakao da je proširenje saradnje sa kompanijom Bemax potvrda da se klub nalazi na pravom putu:

– Iz godine u godinu rastemo kao klub trudeći se da vodimo racionalnu poslovnu politiku i da odgovorno prilazimo svim izazovima sa kojima se susrećemo. Veliku podršku u tome imamo od strane naših sponzora bez kojih napredak ne bi bio moguć. Sa kompanijom Bemax imamo izuzetno pozitivna iskustva i veoma nam je drago što je naše partnerstvo ovim ugovorom podignuto na najviši nivo. Bemax je poznata i uspešna građevinska kompanija i shodno tome verujemo da ćemo zajedničkim snagama uspeti da nadgradimo sve ono što je urađeno do sada i da ćemo stvoriti uslove da Mega Bemax beleži još bolje rezultate. Trudićemo se da sa naše strane opravdamo ukazano poverenje,

konstatovao je Ćakić.

Direktor korporativnih poslova kompanije Bemax Kristina Đuretić izrazila je zadovoljstvo uspešnom saradnjom sa klubom u prethodnom periodu: 

– Osim naših poslovnih uspeha, ponosno ističemo da smo kompanija koja je oduvek imala sluha da podrži, kako pojedince, tako i sportske klubove u njihovom što boljem ostvarenju. Nakon dve godine uspešne saradnje sa Mega Leksom, ove godine idemo korak dalje i na obostrano zadovoljstvo postali smo Generalni sponzor sad već MEGA BEMAXA. Dobitna kombinacija je da najbolji idu sa najboljima, tako da uz našu punu podršku, radujemo se i iščekujemo nove Mega pobedničke rezultate,

istakla je Kristina Đuretić.

Mega Bemax će svoj zvanični “debi” imati na predstojećem NBA draftu u noći između 22. i 23. juna, na kome će, nadamo se kao i prethodnih godina, imati zapažene rezultate.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov