REBIĆ: „SPREMNI SMO ZA SERIJU SA ZVEZDOM“

Košarkaši Mega Leksa u utorak od 21 čas započinju polufinalnu seriju plej-ofa Mozzart Super lige, a protivnik u hali „Aleksandar Nikolić“ je ekipa Crvene zvezde mts. Izabranici trenera Dejana Milojevića su ligaški deo završili na 4. mestu sa skorom 9-5, a posebno su dobro igrali u drugom delu kada su u 7 mečeva zabeležili 6 pobeda, uključujući i poslednju na gostovanju Partizanu.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević je istakao da je Mega već uspevala ove sezone da igra egal mečeve sa Zvezdom:

– U utorak nas očekuje prva utakmica polufinala plej-ofa sa Crvenom zvezdom. Pored toga što smo ispunili cilj plasmanom u ABA ligu, možemo da budemo zadovoljni kako smo igrali u drugom delu Super lige. Zvezda je apsolutni favorit u ovom meču, ali smo već uspevali sa njima da igramo egal mečeve ove sezone. Najbitnije je da damo sve od sebe u ovom meču, a ako nam se ukaže šansa za pobedu, nadam se da ćemo uspeti da je iskoristimo,

izjavio je Milojević.

Mega Leks i Crvena zvezda mts su se ove sezone sastali dva puta u ABA ligi i još dva u Super ligi, gde je Zvezda odnela sve pobede. Poslednji susret je bio u okviru 11. kola Mozzart Super lige, kada je Crvena zvezda pobedila u Sremskoj Mitrovici sa 67:73.

Plejmejker Mega Leksa Nikola Rebić ističe da će ekipa probati da iznenadi Zvezdu:

– Mi smo naš primarni cilj ostvarili, izborili smo igranje u ABA ligi i sledeće godine tako da ćemo u ovu seriju ući rasterećeno. Kako je regularni deo sezone odmicao, igrali smo sve bolje i bolje. Verujem da u ovom trenutku ulazimo spremni u seriju sa Zvezdom, koja je sigurno favorit, ali mi ćemo svakako dati sve od sebe da probamo da iznenadimo,

izjavio je Rebić.

Utakmica Crvena zvezda mts – Mega Leks je zakazana u hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu za utorak 6. jun od 21 čas uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov