JUNIORI MEGA BEMAXA U PETAK POČINJU BORBU ZA TITULU

Juniori Mega Bemaxa u petak od 11:30 u hali FMP u Železniku igraju meč četvrtfinala Finalnog turnira Roda Juniorske lige Srbije protiv ekipe Radničkog iz Kragujevca. Juniori Mege su prošle sezone osvojili 3. mesto.

Ukoliko savladaju Radnički, juniori Mege u polufinalu u subotu od 13:30 idu na boljeg iz duela Dinamik – Mladost. Eventualno finale je zakazano za nedelju do 16:00 dok je meč za treće mesto istog dana od 13:30.

Trener juniora Mega Bemaxa Vlada Vukoičić ističe da je bitno da ekipa da svoj maksimum:

– Puno stvari se izdešavalo od početka sezone, možda se i nekih teško setiti, ali ono što nam je svima u glavi od početka je sama završnica i borba za medalje. To je ono što nam stoji kao neka vrsta cilja. Naravno da ćemo pokušati da se izborimo za što bolje mesto na Finalnom turniru 8 ekipa, ali nam je podjednako bitno da ekipa odigra na svom maksimumu i da svaki igrač ima svoje najbolje izdanje. U tim okolnostima sigurno je da ćemo svi biti zadovoljni i rezultatom na kraju turnira,

izjavio je Vukoičić.

Juniori Mega Bemaxa su prethodno Roda Juniorsku ligu Srbije završili na 3. mestu sa skorom 16-6 a u međuvremenu su i učestvovali na F8 turniru juniorske Evrolige u Istanbulu, na kome su osvojili 2. mesto uz pobede nad ekipama Real Madrida, Žalgirisa i Fenerbahčea.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov