PIONIRI MEGE U PETAK PROTIV VETERANA BANJICE

U petak 2. juna od 18:30 časova na otvorenom košarkaškom terenu na Avalskom drumu će biti održana revijalna utakmica između pionira KK Banjica Mega, novih šampiona Srbije, i veterana KK Banjica. Zanimljiva košarkaška predstava polako postaje tradicija pošto će ovo biti drugi put da se organizuje, posle premijere prošle sezone.

Pionire KK Banjica Mega će sa klupe predvoditi trener Stefan Bulatović a ove sezone su, pored osvajanja šampionske titule, osvojili i Mini kup Beobasket 2017, koji je u organizaciji KSS-a održan u februaru u Nišu tokom Kupa Radivoja Koraća. Veterane Banjice će predvoditi poznati košarkaški menadžer Miodrag „Miško“ Ražnatović.

U poluvremenu košarkaške utakmice će se održati takmičenje u trojkama, gde će pored takmičara iz obe ekipe, učešće uzeti i nasumično odabran gledalac iz publike. Za pobednika takmičenja, kao i MVP-a meča, su predviđene prigodne nagrade.

Prošle godine su u prvom susretu ovih ekipa pobedu odneli veterani sa 65:54. Kako će biti u petak, moći ćete i sami da vidite pošto je ulazak na ovaj lep i zanimljiv košarkaški događaj – slobodan.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov