DAMJAN I VUK SANJAJU DRES MEGE I REPREZENTACIJE SRBIJE

I na meču protiv Spartaka je nastavljeno sa projektom Mega Experience u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani.

Mega je ovaj put ugostila Vuka Vukićevića i Damjana Panića, mlade i talentovane košarkaše iz KK Srem.

Vuk je rođen 2003. godine, odličan je učenik Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj”. Košarku trenira već 5 godina i igra na poziciji beka šutera u KK Srem. Član je reprezentacije regionalne selekcije Vojvodine, omiljeni igrač mu je Bogdan Bogdanović i želja mu je da jednog dana zaigra u reprezentaciji Srbije.

Damjan je rođen 2002. godine, odličan je učenik OŠ “Jovan Popović” i nosilac Vukove diplome. Košarku trenira 4 godine u KK Srem i igra na poziciji plejmejkera. Pored košarke, trenira i atletiku, i to disciplina sprint 100 metara. San mu je da upozna Dragutina Topića i da zaigra za KK Mega Leks.

Na predstavljanju ekipa, Vuk i Damjan su se pozdravili sa igračima Mege da bi potom utakmicu posmatrali sa specijalnih mesta pored terena, u bojama Mega Leksa. U pauzi između 3. i 4. četvrtine su predstavljeni publici u hali PSC Pinki, koja ih je nagradila aplauzom dok su od kluba dobili poklon pakete.

Mega Leks je na kraju došla do još jedne pobede u Super ligi a Vuk i Damjan su se na kraju meča za uspomenu slikali sa igračima Mege Jovanom Novakom i Predragom Samardžiskim.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov