MEGA POSETILA ŠTANDOVE TRIGLAVA I ENEOSA NA MEĐUNARODNOM SALONU AUTOMOBILA

Košarkaši Mega Leksa su u četvrtak posetili “Međunarodni salon automobila” u Beogradu, gde su bili gosti sponzora i prijatelja kluba, Triglav osiguranja i Eneosa.  Prvi tim su predstavljali Ognjen Jaramaz, Alfa Kaba, Vlatko Čančar i Kostja Mušidi, dok su se njima pridružila i tri kadeta Mega Bemaxa, Bogdan Nedeljković, Amar Mehić i Luka Cerovina. Kao što je poznato, Triglav osiguranje je i generalni sponzor Triglav Kadetske lige Srbije gde je Mega trenutno na deobi prvog mesta.

Na štandu Triglav osiguranja, posle lepog dočeka od strane domaćina, usledilo je druženje sa posetiocima štanda, za koje su bili predviđeni razni pokloni u vidu potpisanih kačketa, kao i kalendara kluba. Pored toga, igrači Mege su se oprobali u simulatoru vožnje a utisak je da je podmladak ekipe bolje provozao stazu od prvotimaca.

Posle druženja na štandu Triglava, igrači Mege su bili gosti Eneosa, sponzora koji je podržava naš klub punih pet sezona. Uz prijatnu atmosferu i druženje sa prijateljima, za igrače Mege je pripremljeno iznenađenje u vidu poklon paketa Eneosa.

Fotogaleriju sa posete „Međunarodnom salonu automobila“ možete da pogledate klikom na sledeći LINK.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov