MEGA DŽUDISTI IVANA I UROŠ SLAVILI POBEDU MEGE

I na meču protiv FMP-a košarkaški klub Mega Leks je nastavio sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti na utakmici mladi i talentovani Mitrovčani. Gosti kluba su bili mladi džudisti Ivana Atarac i Uroš Antonić koji zajedno imaju preko 110 medalja sa raznih takmičenja.

Ivana i Uroš su učenici VI razreda Osnovne škole „Triva Vitasović Lebarnik“ u Laćarku i oboje treniraju džudo već četiri godine. Ivana je prvak države i prvak Vojvodine u kategoriji pionirki do 36 kilograma dok je Uroš prvak Vojvodine u kategoriji pionira do 38 kilograma.

Ivana i Uroš su se prvo na predstavljanju ekipe pozdravile sa igračima Mege a potom su meč posmatrale sa specijalnih mesta u bojama Mege pored terena.

U pauzi između prve i druge četvrtine Ivana i Uroš su predstavljeni publici u hali, kada su pokazali svoje umeće u džudou, za šta su nagrađeni aplauzom publike u hali i a na poklon su dobili i pakete od Mega Leksa.

Razloga za zadovoljstvo na kraju meča je bilo puno pošto je Mega ponovo pobedila a Ivana i Uroš su sačuvali za uspomenu zajedničku fotografiju sa Alfom Kabom i Jovanom Novakom.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov