MEGA ODIGRALA REVIJALNU UTAKMICU I PROMOVISALA KALENDAR

Košarkaški klub Mega Leks je odigrao tradicionalnu novogodišnju utakmicu gde su u duelu „Roze“ i „Žute“ ekipe pobedu odneli prvi rezultatom 65:61 (13:13, 16:15, 21:15, 15:18). Revijalni meč je odigran u opuštajućoj atmosferi u hali KK Dynamic u Beogradu a ekipe su bile sastavljene od igrača, stručnog štaba i uprave Mega Leksa, kao i sponzora i prijatelja kluba.

Iako je rezultat bio u drugom planu, obe ekipe su pokazale veliku želju za pobedom. „Roze“ ekipa predvođena Dejanom Milojevićem je početkom poslednje četvrtine imala plus 13 ali se „Žuti“ nisu predavali i uspeli su da uvedu meč u neizvesnu završnicu. Ipak, „Roze“ tim je sačuvao pobedu na kraju.

Najefikasniji u redovima „Roze“ ekipe su bili Rade Zagorac sa 20 poena i Radovan Đoković sa 11 ali je apsolutni MVP meča bio Dejan Milojević sa tripl-dabl učinkom od 10 poena, 10 skokova i 10 asistencija. Kod „Žute“ ekipe najefikasniji su bili Ognjen Jaramaz sa 15 i Vlatko Čančar sa 10 poena.

U poluvremenu je održano takmičenje u šutiranju za tri poena u parovima gde Dejan Milojević i njegov sin Nikola nisu odbranili titulu od prošle sezone pošto je sada slavio pomoćni trener Mege Ivan Vujičić sa svojim sinom Filipom, koji su kao nagradu dobili po Ajfon.

Ovo lepo košarkaško druženje je iskorišćeno i za promociju kalendara KK Mega Leks za 2017. godinu a tom prilikom su posetioci u hali dobili prve primerke kalendara na poklon. Kalendar ćete moći da osvojite u okviru nagradnih igara na mečevima Mega Leksa, kao i putem različitih akcija na profilima kluba na društvenim mrežama.

Foto: Mega Leks/ Ivica Veselinov