DALIBOR SLAVIO POBEDU MEGE I NOVI PLAZMA TV

Košarkaški klub Mega Leks je u saradnji sa kompanijom RODA pripremio iznenađenje za gledaoce na meču sa FMP-om. Mega je uz sjajnu podršku publike došla do veoma bitne pobede a Dalibor Sarafijanović je posle meča imao još jedan razlog za sreću pošto se kući vratio sa vrednom nagradom.

Naime, u pauzi između četvrtina u publiku su ispucavane majice kompanije Roda iz specijalnih sportskih pušaka a troje najsrećnijih gledalaca su se na poluvremenu utakmice takmičili u šutiranju sa različitih pozicija za vredan poklon kompanije Roda – plazma TV. Takmičari su prvo šutirali sa pola terena a pošto su bili neprecizni, pozicije za šuteve su se polako primicale košu sve dok Dalibor sa linije slobodnih bacanja nije pogodio koš za plazma TV, što je publika u Sremskoj Mitrovici propratila sa velikim ovacijama i aplauzom.

Mega Leks je pobedio FMP sa 76:72 a Dalibor će sa porodicom Megu ubuduće gledati na svom novom TV-u. Naravno, samo na gostovanjima jer kad Mega igra u Sremskoj Mitrovici, Dalibor će sa sinom svakako biti u hali da je bodri, kao i do sada.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov