GIMNASTIČARKE MARINA I TIJANA GOSTI MEGE PROTIV JUVENTUSA

Projekat Mega Experience, u okviru kog su gosti kluba na utakmici mladi i talentovani Mitrovčani, nastavio se i u meču protiv litvanskog Juventusa. Gošće kluba su bile Marina Ljubišić i Tijana Ilić, članice gimnastičarskog kluba „Star SM“ koji inače nastupa na pauzama na mečevima Mega Leksa.

Marina je odlična učenica 6. razreda Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“. Na Evropskom prvenstvu u FitKidu koje je održano u Mađarskoj u oktobru, Marina je osvojila 4. mesto. Tijana je odlična učenica 7. razreda Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ a na pomenutom gimnastičarskom takmičenju u Mađarskoj je osvojila 3. mesto. 

Marina i Tijana su od kluba dobile poklon pakete a na kraju meča su se slikale sa svojim omiljenim košarkašima Mege, Ognjenom Jaramazom i Đorđem Simeunovićem.

img_6569

U pauzi između četvrtina u publiku su ispucavane majice kompanije Roda iz specijalnih sportskih pušaka a troje najsrećnijih gledalaca koji su uhvatili šarene majice, poluvremenu utakmice su se takmičili u šutiranju trojki sa pola terena za vredan poklon kompanije Roda – plazma TV.

Za razliku od meča protiv MZT-a kada se mladi Lazar Ćorić vratio kući sa plazma TV-om, danas takmičari nisu bili precizni iako je lako moglo da se desi da kompanija Roda nagradi još jednog srećnog gledaoci. Ipak, svi su se vratili kući sa poklon paketima kompanije Roda.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov