PECARSKI:“DŽORDANOV KAMP – DRAGOCENO ISKUSTVO“

Mladi košarkaš Mega Leksa Marko Pecarski se vratio iz Njujorka gde je učestvovao na „Džordan Brend Klasik“ kampu. Pecarski je igrao  „Internacionalnom meču“ učesnika kampa, gde je u „Barklej Centru“ u Bruklinu njegova ekipa u slavila sa 85:73 a mladi igrač Mege postigao 8 poena (4/5 za 2 poena) uz 4 skoka za 16 minuta igre.

Pecarski se vratio iz Njujorka sa vrlo pozitivnim utiscima:Pecarski kucanje

“Oduševljen sam organizacijom tokom boravka na kampu. Imali smo isplaniran raspored dešavanja tokom celog dana i mogli smo bar delom da osetimo kako izgleda pravim NBA igračima. Nakon prvog sastanka i upoznavanja sa našim domaćinima, usledili su treninzi u Džordanovoj hali “Terminal 23”, razgovori sa trenerima I tura sa potpunim pristupom po Medison Skver Gardenu, gde smo se upoznali sa istorijom Niksa”.

Mladi igrač Mege je imao prilike da posluša iskustva i savete legendarnih igrača NBA lige:

“Posle jednom od treninga na početku boravka, imali smo priliku da razgovaramo sa Rej Alenom koji nam je pričao o svom putu do NBA lige, kako je trenirao u našim godinama i uopšte, o svim izazovima koji nas očekuju”.Pecarski i Alen

Ipak, najveći utisak na Pecarskog je ostavio je susret sa Majklom Džordanom:

“Nakon što smo odigrali Internacionalni meč u Barklej centru, sa nama je razgovarao Majkl Džordan koji nam je pričao o svojim NBA iskustvima i odgovarao na pitanja igrača. Susret sa Džordanom mi je ostavio najveći utisak tokom boravka u Njujorku”.

IMG-20160418-WA0002

Za kraj, Pecarski je govorio o utiscima i iskustvu koje je poneo sa sobom iz Njujorka:

“Vrlo sam zadovoljan svojim boravkom na Džordan Brend Klasiku odakle sam poneo dragocena iskustva i gde sam, verujem, na pozitivan način predstavljao Mega Leks”,

završio je mladi centar Mege.

Foto 1 i 3: Jordan Brand Classic
Foto 2 i naslovna: Mega Leks/Ivica Veselinov