VASA MICIĆ UGOSTIO RADETA ZAGORCA!

Vasilje Micić, prvotimac Bajerna i nekadašnji igrač Mega Leksa, prethodnih dana imao je neočekivanog gosta. U svom domu u Minhenu ugostio je velikog prijatelja i nekadašnjeg saigrača Radeta Zagorca. Kapiten Mega Leksa je u Nemačku putovao kako bi obavio dodatne lekarske preglede nakon povrede koju je zadobio u meču prvog kola ABA lige sa Crvenom zvezdom.

„Bio na sam na čuvenoj minhenskoj klinici MV gde sam obavio dodatne medicinske analize za koje nisu postojali uslovi da se obave u Srbiji“, počinje priču Zagorac i dodaje:

„Vlasnik i osnivač ove klinike je veoma poznati doktor Hans Vilhem Miler Volfart koji je čak 38 godina bio doktor fudbalskog kluba Bajern. Izuzetno je cenjen ne samo u Nemačkoj već u celoj Evropi. Sve analize koje su vršene radio je doktor Johan Hana koji je doktor fudbalske reprezentacije Nemačke. Na žalost, dodatni pregledi su utvrdili da je povreda teže prirode i da ću na teren moći tek u januaru. Nadao sam se da će dijagnoza biti drugačija od prvobitne, da će period oporavka biti kraći, ali šta je tu je. Moram da budem strpljiv“, objašnjava Zagorac.

Mladi reprezentativac Srbije koji je ovog leta osvojio zlatnu medalju na šampionatu Evrope u Italiji, oduševljen je tretmanom koji ima:

„Zaista sam zahvalan Mega Leksu koji čini sve da mi olakša oporavak i da se moja povreda u potpunosti sanira. Ovaj put u Nemačku nije bio neophodan i nije morao da se desi, ali ljudi iz kluba su želeli da imam najbolji mogući tretman i obezbedili su mi preglede kod najboljih svetskih lekara. Predstoji mi duža pauza i period oporavka, ali ne brinem, znam da sam u dobrim rukama“.

O druženju sa Micićem tokom boravka u Minhenu Zagorac kaže:

„Vasa je bio pravi domaćin. Mnogo sam mu zahvalan na gostoprimstvu. Za sve što mi je bilo potrebno on mi je bio na usluzi i to je dokaz da je Mega jedna velika porodica. Ne samo da je bio uz mene prilikom odlazaka kod lekara, već je stigao i da mi pokaže grad koji je stvarno prelep. Potrudiću se da pronađem adekvatan način da mu se zahvalim“., zaključio je Zagorac.