JEDINSTVENA KADETSKA LIGA SRBIJE, VI KOLO

KK Mega Vizura – KK Nibak 58:60 (19:14), (15:14), (16:15), (8:17)

MVP igrač utakmice: Milenko Veljković, KK Mega Vizura.

KK Mega Vizura: Grušanović, Bjelobaba 15, Bogdanović, Savković 9, Djoković 13, Jakokvljević, Stanojević 4, Veljković 15, Matić 2, Koračin, Musić, Šljivančanin.

KK Nibak: Vučić 7, Vračević 3, Surlić, Jovanović, Petrović 9, Ilić 9,  Gagulić, Stojiljković 18, Mladenović 2, Veličković, Lužanin 12.

MILENKO VELJKOVIC.jpgSimonović Marko:

“ Teška utakmica u kojoj smo vodili 38 minuta. Nismo uspeli da se snadjemo na njihovoj zonskoj odbrani i puno promena na terenu. Nismo uspeli adekvatno da se snadjemo što je i logično, jer ja ovaj tim treniram 7-8 dana i prosto neke stvari ne možete da postavite.  Koristio sam neke opcije od ranije. Nedostajalo je malo hrabrosti I karaktera u završnici, pojedini igrači su trebali uzeti odredjene šuteve i da kreiraju neke akcije što nisu radili. U ključnim momentima, takodje, posle šuta ne zagradjujemo u odbrani, dozvoljavamo protivniku da ima napad više. U zadnja dva minuta smo im dozvolili čak četiri napada više. Idemo dalje, borimo se, pokušavamo da neke stvari što pre izlečimo u smislu igre, poena, tranzicije. Moja ekipa traži da igra brže, na više poena i brže, a uporno ulazimo u neku poziciju gde kao mlada ekipa ne možemo da dobijemo. “

Milenko Veljković:

“ Nismo ispunili zadatke koje smo dobili pre utakmice. Igrači Nibaka su se borili tokom čitave utakmice i to im se na kraju i isplatilo. Čestitam im na pobedi. Mi ćemo naše greške analizirati i u narednom period ispraviti.”