MEGA MIS DOČEKUJE SC DERBY, BARAĆ: „KONTROLA SKOKA IMPERATIV, DA POKAŽEMO KARAKTER“

Posle tri vezana trijumfa košarkaši Mega MIS-a u okviru 23. kola ABA lige dočekuju SC Derby. Susret je na programu u nedelju, 17. marta, od 12.00 u Hali sportova Ranko Žeravica, a ulaz je besplatan. Karte se mogu preuzeti na biletarnici Hale sportova od 11.00 do početka utakmice.

Trener Mega MIS-a Marko Barać je istakao da njegovu ekipu čeka težak zadatak protiv osvajača ABA Superkupa, koji je nedavno osvojio trofej i u Crnoj Gori:

Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv ekipe SC Derby-a koja je u dobroj formi. Nedavno su osvojili Kup Crne Gore, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Kontrola skoka je nešto što se nameće kao imperativ da bismo bili u prilici da dobijemo ovu utakmicu. Očekujem da pokažemo karakter i odigramo dobro uprkos zdravstvenim problemima koji nas prate u pripremi utakmice,

rekao je Barać.

Prvotimac Mega MIS-a Andrija Jelavić zna šta je neophodno da bi ekipa mogla da parira ekipi SC Derby-a:

Utakmica protiv ekipe SC Derby-a će biti jedna od najtežih utakmica ove sezone. Naravno, naše ambicije su najviše, te ćemo za uspešan rezultat morati da imamo maksimalnu koncentraciju i čvrstinu od početka do kraja,

dodao je Jelavić.

Mega MIS 23. rundu dočekuje sa šeste pozicije na tabeli zahvaljujući učinku 12-10, a protiv sastava iz Podgorice igrala je pet puta u ABA ligi i tri puta bila uspešnija, uz učinak 2:0 kod kuće.

Foto: Mega MIS