BARAĆ: „URADILI SMO POSAO NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN“

Košarkaši Mega MIS-a nastavili su sa odličnim partijama, pošto su u 16. kolu ABA lige savladali FMP SoccerBet i tako upisali četvrtu vezanu pobedu 86:72 (23:18, 23:14, 22:18, 18:22). Izabranici Marka Baraća su krajem prve četvrtine počeli da preuzimaju stvari u svoje ruke, da bi već do poluvremena stekli komfornu prednost. U trećoj deonici su je bez većih problema čuvali i držali stvari pod kontrolom. Mega je potom povela i sa 20 razlike, čuvala dvocifren višak u odlučujućih 10 minuta i na kraju upisala više nego zaslužen trijumf. Tako je popravila učinak na 9-7, dok je FMP ostao na pet pobeda (5-11).

Trener Marko Barać je izneo utiske posle utakmice:

Dobra pobeda za nas. Čestitam igračima. Većim delom sam zaista zadovoljan, osim tim otvaranjem kada smo upali u neke defanzivne improvizacije, što generalno nijedan trener ne voli. Posle toga smo igrali na način kako to činimo u poslednje vreme, kontrolisali smo rezultat do kraja. Bio bih srećniji da nije došlo do opuštanja na kraju. Sve u svemu, mislim da smo uradili posao na najbolji mogući način. Gostima želim puno sreće u nastavku, mi moramo da nastavimo sa napornim radom i pripremom za naredne utakmice koje će biti izuzetno zahtevne za nas,

rekao je Barać. 

U narednom kolu ABA lige, Mega MIS gostuje braniocu titule, ekipi Partizan Mozzart Beta. Susret je zakazan za ponedeljak, 22. januar, od 19.00 u beogradskoj Štark Areni.

Foto: Mega MIS/Ivica Veselinov