MEGA MIS GOSTUJE U SPLITU, BARAĆ: „DA KROZ DOBRU IGRU DOĐEMO U PRILIKU DA POBEDIMO“

Košarkaši Mega MIS-a u okviru 12. kola ABA lige gostuju ekipi Splita, a susret na Gripama zakazan je za ponedeljak, 18. decembar, od 18.00, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Trener Marko Barać je istakao da ima veliko poštovanje za protivnika, kao i da je neizvesno koji sastav će imati na raspolaganju, ali da se nada dobrom rezultatu:

Pred nama je gostovanje u Splitu na izuzetno teškom terenu. Radi se o ekipi koja je izvršila korekcije u sastavu tako što je vratila ponajbolje igrače iz prošle sezone Šortera i Salivena. Sada je to vrlo ozbiljan, plej-of tim. Mi smo imali delikatnu zdravstvenu situaciju prethodnih dana i nastup nekoliko igrača će zavisiti od odluke na dan utakmice. I pored svega, nadam se da ćemo da se skupimo i da ćemo kroz dobru igru doći u priliku da pobedimo,

rekao je Barać.

Prvotimac Mega MIS-a Omerdžan Iljasolu napominje da je predstojeći susret veoma bitan:

Očekuje nas teška utakmica na gostovanju. Split je kvalitetna ekipa koja se dodatno pojačala i sigurno je da će želeti da dođu do pobede. Ovo je veoma bitna utakmica za nas i daćemo sve od sebe da slavimo na gostovanju,

dodao je Iljasolu.

Mega posle 11 rundi ima učinak 5-6, dok Split ima dve pobede manje (3-8). Sa hrvatskim timom sastajala se šest puta u ABA ligi, a obe ekipe upisale su po tri trijumfa kod kuće.

Foto: Mega MIS