MEGA MIS DOČEKUJE CRVENU ZVEZDU, BARAĆ: „SJAJNA PRILIKA ZA NAŠE MLADE IGRAČE“

Košarkaši Mega MIS-a u 11. kolu ABA lige dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet. Utakmica je zakazana za ponedeljak 11. decembar od 18:00 u Hali sportova Ranko Žeravica na Novom Beogradu. Mega u susret ulazi sa polovičnim učinkom 5-5, dok crveno-beli imaju bilans 9-1.

Trener Marko Barać je izneo očekivanja pred okršaj sa liderom regionalnom takmičenja i srpskim predstavnikom u Evroligi:

Svaki duel sa evroligašem je sjajna prilika za naše mlade igrače da se takmiče sa najboljima. Ne treba mnogo trošiti reči o kvalitetu i iskustvu Zvezdinog tima. Sigurno je da su favoriti, ali mi ćemo dati sve od sebe da odigramo dobro svih 40 minuta. Nadam se da će publika imati priliku da uživa u dobroj utakmici,

rekao je Barać.

Stefan Miljenović je istakao da ekipa želi da se prikaže u što boljem svetlu posle poraza u minuloj rundi:

Očekuje nas utakmica protiv evroligaške ekipe Crvene zvezde. Mi smo nakon poraza u Podgorici celu nedelju veoma naporno trenirali i ulazimo u utakmicu sa željom da se pokažemo u što boljem svetlu. Da pokažemo naš kvalitet i snagu, i da pokušamo u našoj hali da pobedimo prvoplasiranu ekipu lige,

dodao je Miljenović.

Ulaznice za duel Mege i Crvene zvezde su puštene u prodaju u petak 8. decembra u svim poslovnicama Tickets.rs kao i onlajn putem istog veb-sajta, a moći će da se kupe i na dan utakmice od 16:00 na biletarnici Hale sportova Ranko Žeravica, dok će se kapije hale otvoriti u 16:30. U prodaji su ulaznice samo za gornji nivo tribina po ceni od 2.000,00 dinara.

Foto: Mega MIS