PLEJMEJKER MEGA MIS-A ALEKSA USKOKOVIĆ VAN TERENA MINIMUM DVE NEDELJE

Košarkaš Mega MIS-a Aleksa Uskoković će zbog lakše hirurške intervencije odsustvovati minimum dve nedelje sa terena. Mladi bek je ove sezone upisao 14 nastupa u ABA ligi i prosečno beležio 5,6 poena i 1,9 asistencija. Odigrao je važnu ulogu u ekipi Marka Baraća i na Kupu Radivoja Koraća, gde je ekipa Mega MIS-a stigla do finala.

Uskoković neće biti na raspolaganju treneru Baraću za susret sa Crvenom zvezdom u ponedeljak u Hali sportova Ranko Žeravica (18:00), a izvesno je i naredne sedmice protiv Budućnosti.

Mega MIS tako neće dočekati branioca trona u punom sastavu, a posle serije sjajnih rezultata i devet pobeda na 10 poslednjih utakmica kojima je obezbeđen plasman u plej-of ABA lige, klub je odlučio da nagradi navijače besplatnim ulazom na susret 24. kola protiv Zvezde. Ograničeni kontigent karata za gornji presten tribina će moći da se preuzmu na biletarnici hale od 17:00 na dan utakmice, do njenog početka.

Posle 23 odigrana meča, Mega MIS ima 12 pobeda u regionalnom prvenstvu i u poslednja tri kola će se boriti za što bolji plasman na tabeli pred početak doigravanja.