MEGA MIS DOČEKUJE MZT, BARAĆ: „TEŠKA UTAKMICA PROTIV TIMA SA OGROMNOM MOTIVACIJOM“

Košarkaši Mega MIS-a su se posle trijumfa nad ekipom Mornar-Barskog zlata učvrstili među osam najboljih, a u okviru 21. kola ABA lige će protiv MZT Skoplja braniti poziciju u plej-ofu. Ekipa Marka Baraća dočekuje makedonskog šampiona u Hali sportova Ranko Žeravica u nedelju od 12:00. Ulaz je slobodan, a besplatne karte se mogu preuzeti na biletarnici Hale sportova od 11:00 na dan utakmice do njenog početka.

Trener Barać je izneo očekivanja pred pohod na 10. trijumf u sezoni (9-11):

Očekuje nas izuzetno teška utakmica sa protivnikom koji u svaki meč ulazi sa ogromnom motivacijom. MZT je odlično vođen tim, sa kvalitetnim igračima, koji u poslednje vreme igra sa dobrom energijom. Biće nam potrebno mnogo koncentracije da bismo odgovorili na tranzicionu igru MZT-a i tako došli u priliku da dobijemo ovu utakmicu,

rekao je Marko Barać.

Mladi centar Danko Branković veruje u trijumf, ali napominje da se ekipa iz Skoplja dodatno pojačala od njihovog prvog susreta koji je MZT rešio sa 94:82 u svoju korist:

MZT je ekipa koja se značajno pojačala od našeg poslednjeg susreta. Dobro se pripremamo za sve što nas očekuje protiv njih, i ako se ostanemo verni svim principima koje dogovorimo za utakmicu, držimo agresivnost i borbu na nivou, verujem da ćemo uzeti bodove u nedelju,

istakao je Branković.

MZT sa učinkom 4-16 zauzima poslednju poziciju na tabeli. Predstojeći susret ovih timova biće 12. u ABA ligi, a Mega je dosad bila uspešnija sa sedam pobeda. 

Foto: Mega MIS