BARAĆ: „KADA PROTIVNIK IMA 22 SKOKA VIŠE, NIJE REALNO DA SE DOBIJE MNOGO PRILIKA ZA POBEDU, ALI NASTAVLJAMO DA RADIMO“

Košarkaši Mega MIS-a su u prvom meču kod kuće u novoj sezoni ABA lige izgubili od Igokee 76:87 (18:19, 19:25, 23:14, 16:29). Izabranici Marka Baraća su se ravnopravno nosili sa timom iz Laktaša, stigli i do preokreta pred poslednjih 10 minuta, ali je iskusniji sastav Dragana Bajića uspeo da se odlepi u odlučujućim trenucima i na kraju nanese ekipi Mege drugi poraz.

Trener Mege Marko Barać je izneo utiske posle susreta i istakao da je na njegovoj ekipi da nastavi da radi na poboljšanju igre.

Čestitam ekipi Igokee na zasluženoj pobedi. Oni su nas od samog početka napali ofanzivnim skokom i na taj način sprečili naš brz prvi pas i kontranapade. Na bilo kojoj utakmici, u bilo kojoj ligi na svetu, kada protivnik ima 22 skoka više, nije realno da se dobije mnogo prilika za pobedu. Imali smo šansu, ali neka slobodna bacanja smo promašli, oni su odbili naš nalet i zahvaljujući iskustvu i kvalitetu igrača u spoljnoj liniji priveli meč kraju u svoju korist. Nama nama je da radimo dalje, da nastavimo da se borimo i popravljamo stvari koje su problem u našoj igri. Mi želimo brzo da igramo i da bi se to desilo moramo bolje da zatvaramo naš koš,

rekao je Barać.

Košarkaši Mege tako imaju učinak 0-2, a u ponedeljak 17. oktobra od 18.00 gostuju ekipi Zadra u trećem kolu regionalnog prvenstva.

Foto: Mega MIS/Ivica Veselinov