MEGA MIS DOČEKUJE IGOKEU, BARAĆ: „POZIVAM LJUDE SA NOVOG BEOGRADA I SVE OSTALE LJUBITELJE KOŠARKE DA NAS PODRŽE“

Košarkaši Mega MIS-a u okviru drugog kola ABA lige dočekuju Igokeu u Hali sportova Ranko Žeravica. Prvi susret na domaćem terenu u novoj sezoni odigraće u terminu 12.00 časova.

Ulaz na utakmicu je slobodan a besplatne ulaznice će moći da se preuzmu na biletarnici Hale sportova Ranko Žeravica u nedelju od 11 časova pa do početka utakmice.

Šef struke Mege Marko Barać je istakao da je najbitnije da ekipa nastavi da napreduje i pozvao publiku da je podrži u što većem broju.

Sledi otvaranje sezone na domaćem terenu. Pozivam sve ljude sa Novog Beograda, kao i ostale ljubitelje košarke da dođu, a mi ćemo se potruditi da im priredimo dobru košarkašku predstavu. Igokea je klub sa sjajnim trenerom, rosterom i organizacijom na svim nivoima. Želimo da odigramo najbolje moguće i pokažemo da ćemo da rastemo iz utakmice u utakmicu,

rekao je Marko Barać.

Prvotimac Nikola Đurišić je naglasio da je ekipa izuzetno motivisana da na prvom meču kod kuće upiše pobedu i popravi utisak posle uvodnog duela sa FMP Meridianom.

Utakmica protv FMP-a nam je bila prva u sezoni i izgoreli smo u želji da pobedimo. Sada dočekujemo Igokeu sa velikom željom da ostvarimo dobar rezultat i daćemo sve od sebe da trijumfujemo. Pozivam i publiku, pogotovu sa Novog Beograda, da nas podrži,

kazao je Đurišić.

Mega MIS je sa ekipom iz Laktaša kroz istoriju ABA lige megdan delila u 18 navrata. Imala je više uspeha sa 11 trijumfa, od kojih je šest upisala kod kuće, uz tri poraza.

Foto 1: AdmiralBet ABA League/FMP
Foto 2: Mega MIS/Milan Rašić