MEGA MIS DOPUTOVALA U MOSKVU NA VTB SUPERKUP

Ekspedicija Mega MIS-a doputovala je u Moskvu, gde će učestvovati na VTB Superkupu od 22. do 25. septembra. Na turniru će se takmičiti i ekipe CSKA, Uniksa, Zenita, Lokomotive Kubanj i Partizana, a košarkaši Mege smešteni su u grupu sa Armejcima i timom iz Kazanja.

Prvi meč izabranici Marka Baraća odigraće 23. septembra protiv CSKA od 19.00. Potom će odmeriti snage sa Uniksom dan kasnije od 16.00. Poslednjeg dana na programu su finale, kao i utakmice za treće i peto mesto. Sve mečeve direktno će prenositi TV Arena Sport.

Mega će u glavnom gradu Rusije nastupiti u sledećem sastavu: Danko Branković, Andrija Grbović, Petar Kovačević, Ahmad Rori, Jovan Šljivančanin, Matej Rudan, Aleksa Uskoković, Luka Cerovina, Malkolm Kazalon, Mihailo Mušikić i Luka Bogavac.

Trener Marko Barać je istakao da će iskustvo iz Rusije biti veoma značajno za njegove pulene pred početak takmičarske godine:

I pored određenih kadrovskih problema, putujemo u Moskvu u dobrom raspoloženju. Igramo protiv veoma kvalitetnih ekipa i želja nam je da se predstavimo u dobrom svetlu i steknemo dodatno iskustvo pred izazove u ABA ligi,

rekao je šef stručnog štaba Mega MIS-a.

Raspored:

22. septembar:
16:00 CSKA vs. Uniks
19:00 Partizan NIS vs. Lokomotiva Kubanj

23. septembar:
16:00 Zenit vs. Lokomotiva Kubanj
19:00 CSKA vs. Mega MIS

24. septembar:
16:00 Uniks vs. Mega MIS
18:30 Zenit vs. Partizan NIS

25. septembar:
13:00 Utakmica za 5. mesto
16:00 Utakmica za 3. mesto
18:30 Finale

Foto: Mega MIS
Foto 2: VTB League