JOVANOVIĆ: „POKAZUJEMO DVA LICA U DOSADAŠNJEM DELU PRVENSTVA“

Košarkaši Mega Mozzarta su u okviru 10. kola ABA lige posle uzbudljivog finiša izgubili na gostovanju od ekipe Mornar-Barsko zlato sa 79:75 (14:10, 23:26, 22:21, 20:18). Izabranici trenera Vladimira Jovanovića su serijom 0:9 u poslednjoj četvrtini uspeli da stignu do minimalnog vođstva, ali je domaća ekipa bila koncentrisanija u poslednja dva minuta igre i na kraju stigla do pobede.

Na pres konferenciji posle utakmice trener Mege Vladimir Jovanović je istakao da njegova ekipa pokazuje dva lica u dosadašnjem delu prvenstva:

– Ja sam i očekivao jednu tešku utakmicu, Mornar ima kvalitet koji je večeras pokazao. U prvom poluvremenu smo dugo tražili taj ritam u napadu, otvorili smo utakmicu malo sporije. Držao nas je skoro celo poluvreme naš dobar skok u napadu, što je jedan kvalitet koji bih voleo da imamo u svakoj utakmici ukoliko je to moguće. To je, na kraju krajeva, i pokazalo imamo želju da rešimo utakmicu u našu korist. Promašili smo lake šuteve, a oni su nas kaznili sa nekoliko prilično lakih poena na obruču. Ljudi ne shvataju koliko smo mi mladi. Raduje me što nas uvažavaju i govore o našem određenom nivou, ali mi pokazujemo dva lica u dosadašnjem delu prvenstva, upravo zbog te mladosti. Kad je klackalica odlučuje iskustvo, a ono je večeras bilo na strani Mornara. Čestitke Mornaru na pobedu, želim im pre svega dosta zdravlja i sreće u nastavku prvenstva,

izjavio je Jovanović.

Foto: Mornar-Barsko zlato/Media pro