MEGA I MOZZART PONOVO ZAJEDNO!

Košarkaški klub Mega Basket u nastavku sezone nastupaće pod novim imenom. Mega je dobila novog naslovnog sponzora, to je renomirana sportska kladionica Mozzart, pa će ekipa trenera Vladimira Jovanovića do kraja sezone igrati pod nazivom Mega Mozzart.
 
Zanimljivo je istaći da je ovo drugi put da je između Mege i kompanije Mozzart dogovoreno partnerstvo:
 
– Moram da izrazim veliko zadovoljstvo što se danas nalazim ovde, jer je saradnja sa Megom u sezoni 2013/2014. bilo jedno od prvih sportskih sponzorstava kompanije Mozzart. A svi znamo šta se izrodilo te sezone. Iz te ekipe izašli su MVP NBA lige Nikola Jokić i MVP Evrolige Vasilije Micić – rekao je Slobodan Prodanović, generalni direktor kompanije Mozzart i potom dodao:
 
– Sada smo opet zajedno i verujem da će iz naše saradnje ponovo izaći nešto veličanstveno. Mega je oduvek bila rasadnik velikih talenata, a to će sigurno i ostati. Klubu želimo da uz podršku Mozzarta nastavi sa sjajnim igrama u regionalnoj i domaćoj ligi, a juniorskoj ekipi želimo da postane šampion Evrolige – konstatovao je Prodanović.
 
Generalni menadžer Mege Goran Ćakić pohvalio je kompaniju Mozzart koja godinama unazad pomaže srpski sport:
 
– Izuzetno mi je drago da je jedna takva kompanija kao što je sportska kladionica Mozzart prepoznala sve ono što radi Mega i što ćemo ponovo biti u prilici da sarađujemo. Uveren sam da će i i ova naša saradnja biti veoma uspešna, jer iskustva iz prošlosti nam govore da je ovo zaista dobitna kombinacija. Podrška koju smo dobili je dragocena i mi ćemo se potruditi da dobrim rezultatima, ali i afirmacijom mladih igrača, opravdamo ukazano poverenje – istakao je Ćakić.
 
Prvi meč pod novim imenom Mega Mozzart igraće u duelu šestog kola ABA lige protiv Crvene zvezde u ponedeljak od 18 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“. 
 
Foto: Mega Mozzart/Ivica Veselinov