JOVANOVIĆ: „UTAKMICE PROTIV INDIJANE DA ISKORISTIMO NA NAJBOLJI NAČIN“

Košarkaši Mege vredno treniraju na egzotičnoj destinaciji!

Nakon dugog puta i dolaska na Bahame u utorak, a potom i kratkog oporavka i opuštanja na divnim plažama ove egzotične destinacije, košarkaši Mega Basketa su nastavili vredno da treniraju pošto ih očekuju dve utakmice protiv slavnog Univerziteta Indijana. Obe utakmice će se igrati u Atlantis Rizortu na Rajskom ostrvu, prva u noći između 13. i 14. avgusta od 1:30 časova posle ponoći po našem vremenu, dok je druga utakmica zakazana za 15. avgust od 19 časova po našem vremenu.

Podsećamo da je Mega u dva navrata prethodno na istoj destinaciji igrala utakmice protiv NCAA ekipa, i to 2018. godine protiv Kentakija i 2019. godine protiv Teksas Teka.

Trener Mege Vladimir Jovanović je istakao da njegova ekipa mora da utakmice protiv Indijane iskoristi na najbolji način:

– Nalazimo se u trećoj nedelji priprema koje želimo da zaokružimo sa dve utakmice koje ćemo odigrati protiv slavnog uUniverziteta Indijana. Dosta vremena smo iskoristili za poboljšanje fizičke spreme igrača, a nekima od njih je bio potreban i oporavak obzirom da su imali jako zahtevno leto, što zbog reprezentativnih obaveza ili vorkauta. Pokušavali smo da ujednačimo nivo forme u celoj ekipi. U košarkaškom delu pokušavamo da se upoznamo sa osnovnim principa odbrane i napada, kako bi u narednom periodu mogli da igramo kontrolne utakmice. Obzirom da igramo utakmice protiv dobrog protivnika, moramo da ih iskoristimo na najbolji način, da vidimo koja su nam prolazna vremena što se tiče košarke i fizičke spreme. Normalno je da ćemo dati sve od sebe da izgledamo što bolje, ali pre svega ćemo biti okrenuti sebi, da znamo gde smo i na čemu moramo posebno da posvetimo pažnju u periodu posle ovih utakmica,

izjavio je trener Mege.

Televizijskog prenosa utakmica protiv Indijane nažalost neće biti, ali ćete statistiku uživo moći da pratite putem linkova koji će biti objavljeni na profilima Mege na društvenim mrežama.

Foto: Mega Basket