MEGA SOCCERBET U UTORAK DOČEKUJE PARTIZAN NA STARTU POLUFINALNE SERIJE

U utorak 1. juna. od 20:30 Mega Soccerbet će dočekati Partizan NIS u okviru prve utakmice polufinala plej-ofa Superlige, a utakmica će se zbog poznate situacije sa pandemijom Kovid-19 igrati bez gledalaca u Hali Mega Factory. Izabranici trenera Vladimira Jovanovića su sa 2:0 u seriji prošli prvu prepreku u plej-ofu, ekipu Vojvodine, pa u dobrom raspoloženju dočekuju susrete sa Partizanom.

Trener Mege Vladimir Jovanović je istakao da je siguran da je njegova ekipa izvukla pouke iz prethodnih utakmica sa Partizanom:

– Polufinalna serija je već dovoljna činjenica da u tu seriju uđemo jako motivisano. Čeka nas Partizan sa kime smo do sada odigrali dve utakmice, obe rezultatski neizvesne, jako dobro i siguran sam da smo iz te dve utakmice izvukli pouke. Oni su tim koji je bez obzira na rezultat, sastavljen za najviše domete, kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu. Imaju dovoljno iskustva i kvaliteta da naprave dobar rezultat. Mislim da je na osnovu prethodnog iskustva jako bitno, i da će se tu utakmica lomiti, da im odgovorimo na fizičkom polju, da zaustavimo njihovo trčanje i izuzetno kvalitetan skok u napadu, zbog čega smo i prethodne utakmice sa njima izgubili. Mislim da će te dve stvari, pored nekih taktičkih zamisli, možda biti i najvažnije za utakmice koje su pred nama. Siguran sam da ćemo izaći jako motivisani i daćemo dati sve od sebe da ostvarimo što je moguće bolji rezultat,

izjavio je Vladimir Jovanović.

Mega i Partizan su se ove sezone dva puta sastali u ABA ligi a Partizan je u oba uzdudljiva susreta slavio, u prvom sa 79:77 košem Tomasa u poslednjoj sekundi a u drugom sa 88:98 serijom u samom finišu utakmice.. Polufinalna serija se igra na dve pobede a drugi meč je zakazan za četvrtak u 19 časova u Hali sportova Ranko Žeravica dok bi se eventualna majstorica igrala u subotu od 17 časova u Hali Mega Factory.

Centar Mege Filip Petrušev je pred utakmicu sa Partizanom izjavio da njegova ekipa mora da odgovori čvrstinom:

– Očekuje nas veoma teška serija sa Partizanom. I pored nekih povreda i izostanaka, oni će biti motivisani kao i mi da se plasiraju u borbu za titulu. Na nama je da odgovorimo čvrstinom i da igramo našu igru. Znamo šta da očekujemo i moramo da ispravimo nekoliko stvari iz prošlih utakmica protiv Partizana kako bi stigli do pobede,

izjavio je Petrušev

Utakmica Mega Soccerbet – Partizan NIS se igra u utorak 1. juna od 20:30 u Hali Mega Factory bez prisustva publike, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Foto: Mega Soccerbet/Dragana Stjepanović