MEGA U SUBOTU U NOVOM SADU PROTIV VOJVODINE ZA PLASMAN U POLUFINALE PLEJ-OFA

U subotu 29. maja od 12 časova Mega Soccerbet nastavlja takimičenje u plej-ofu Superlige kada će u Novom Sadu gostovati ekipi Vojvodine u okviru četvrtfinalne serije u kojoj Mega vodi 1:0, a koja se igra na dve pobede. 

Trener Mege Vladimir Jovanović je pred drugu utakmicu četvrtfinalne serije sa Vojvodinom izjavio da je potrebno da Mega bude fizički na istom nivou kaou prvoj utakmici:

– Sigurno je da očekujemo težu utakmicu nego što je to bila prva, mislim će ova biti jako zahtevna. Prvu utakmicu smo odigrali jako dobro, pre svega u fizičkom aspektu i cilj za naredni meč će nam biti da taj deo što se tiče trčanja i inteziteta u odbrani bude na istom nivou. Očekujem drugačiju Vojvodinu, koja će biti motivisana da produži seriju i odigra dobru utakmicu. Na nama je dan iskoristimo za odmor i pripremu utakmice i da je odigramo maksimalno motivisani,

izjavio je Vladimir Jovanović.

U slučaju pobede i plasmana Mege u polufinale plej-ofa, protivnik će biti bolji iz četvrtfinale serije Partizan NIS – Mladost, a termini utakmica su sledeći:

1. utakmica polufinala plej-ofa: 1. jun u 20:30, hala Mega Factory
2. utakmica polufinala plej-ofa: 3. jun u 19:00 na terenu protivnika Mege
eventualna 3. utakmica polufinala plej-ofa: 5. jun u 17:00, hala Mega Factory

Bek Mege Luka Cerovina je istakao da njegova ekipa mora da bude koncentrisana od starta utakmice protiv Vojvodine:

– Očekuje nas težak meč posle prve utakmice u seriji u kojoj smo slavili na svom terenu. Igrali smo već dva puta sa njima ove sezone i znamo šta da očekujemo. Moramo da budemo koncentrisani od starta utakmice, oni će sigurno tražiti svoju šansu na domaćem terenu, ali uz pravi pristup nadamo se pobedi i prolazu u polufinale,

izjavio je Cerovina.

Foto: Mega Soccerbet/Dragana Stjepanović