JUNIORI MEGE U SUBOTU PROTIV PARTIZANA NA STARTU JUNIORSKOG ABA TURNIRA U ČAJETINI

Juniori Mega Soccerbet-a su otputovali u Čajetinu gde će se od 22. do 24. maja takmičiti na finalnom turniru juniorske ABA lige. Pravo igranja na turniru imaju igrači rođeni 2002. godine i kasnije, a protivnik juniorima Mege u četvrtfinalu u subotu od 16:30 biće ekipa Partizan NIS. Pobednik će se u nedelju od 18 časova sastati sa boljim iz duela Crvena zvezda mts – Sloboda Užice, dok je finale zakazano za ponedeljak od 16 časova.

Sve utakmice će biti prenošene na kanalima TV Arena Sport.

Izabranici trenera Dragoljuba Avramovića su pre dve nedelje osvojili prvu juniorsku titulu u istoriji kluba sjajnim igrama na finalnom turniru Roda Juniorske lige Srbije u Užicu, a od 3. do 6. juna ih očekuje takmičenje na F8 turniru juniorske Evrolige u Valensiji, pošto su prethodno trijumfovali u februaru na održanim kvalifikacijama u Železniku.

Trener juniora Mege je pred početak juniorskog ABA turnira istakao da njegova ekipa u dobroj i pozitivnoj atmosferi dočekuje početak turnira.

– Očekuje nas kvalitetan turnir na kom nas svaki poraz izbacuje iz borbe za prvo mesto. U dobroj i pozitivnoj atmosferi svi jedva čekamo da turnir počne i nadamo se da ćemo još jednom na najbolji način predstaviti naše igrače, naš klub i naš rad,

izjavio je trener juniora Mege.

Srećno momci!

Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov/ABA liga