DRAGAN MILOSAVLJEVIĆ POTPISAO ZA MEGA SOCCERBET!

Srpski reprezentativac i internacionalac Dragan Milosavljević novi je igrač KK Mega Soccerbet! Iskusni bek je potpisao ugovor sa Megom do kraja sezone i pravo nastupa će steći u Super ligi.

Po potpisivanju ugovora sa Megom, Milosavljević je izjavio da veruje da je to prava odluka za klub i njega:

– Došao sam u Megu da se vratim košarkaški, da dođem u takmičarski ritam. Mislim da je ovo prava odluka, Mega ima odličan sistem gde se radi na razvijanju mladih igrača i ja verujem da ću uz njih uspeti da se vratim košarci, a da ću sa druge strane svojim iskustvom pomoći ekipi,

izjavio je Milosavljević.

Dragan Milosavljević je rođen 11. maja 1989. godine, visok je 198 centimetara i igra na poziciji dva. U bogatoj karijeri je nastupao za Napredak iz Kruševca, Radnički iz Kragujevca, Partizan, Albu iz Berlina da bi poslednje četiri godine proveo u španskoj Unikahi. Sa Partizanom je osvojio dve Jadranske lige, četiri titule i dva kupa Srbije, uz priznanje za MVP-a plej-ofa Srbije 2013. godine, dok je sa Albom 2016. godine osvojio nemački kup.

Sa reprezentacijom Srbije je osvojio srebro na Evrobasketu 2017. godine, a takođe je nastupio i na Evrobasketu 2015. godine.

Dobro došao Dragane!

Foto: Mega Soccerbet