MEGA SOCCERBET GOSTUJE U LAKTAŠIMA NA STARTU ABA LIGE

U subotu 3. oktobra od 17 časova Mega Soccerbet započinje novu sezonu u ABA ligi i to gostovanjem Igokei u Laktašima. Izabranici trenera Vladimira Jovanovića u dobrom raspoloženju putuju na megdan Igokei, pošto u vezali četiri pobede na kraju priprema za novu sezonu.

Trener Mege Vladimir Jovanović je pred duel Igokee istakao najvažnije da se košarka ponovo igra i da se nada će da će ekipa, pre svega, da bude zdrava:

– Najvažnije je da se košarka ponovo igra. Bilo je dosta neizvesnosti poslednjih meseci u vezi početka lige, uprkos tome mislim da smo pokušali da na pravi način iskoristimo prethodni period koji je bio više nego dugačak. Čeka nas Igokea koja je do sada imala dva oficijalna meča koja imaju težinu obzirom da su sve ekipe bez takmičarskih utakmica više od 6 meseci. Nadam se pre svega da ćemo biti zdravi a kroz ligu da ćemo rasti kao ekipa, ali i kao pojedinci,

izjavio je trener Mege.

Mega Soccebet i Igokea su se do sada sastali 14 puta u ABA ligi uz skor 10-4 za Megu. U poslednjem susretu ove dve ekipe koji je odigran u 20. kolu prošle sezone, Mega je slavila u Hali sportova Ranko Žeravica sa 87:76.

Krilni centar Mege Marko Simonović, koji je prošle sezone bio treći na listi najkorisnijih igrača ABA lige, izjavio je da je ekipa naporno trenirala u prethodna dva meseca:

– Očekujemo dobru utakmicu u subotu, Igokea ima dobar tim, verovatno i kvalitetniji nego prošle sezone. Generalno se dobro poznajemo, imaju i par igrača koji su igrali u Megi. Plasmanom u Ligu šampiona su potvrdili da imaju još veće ambicije u odnosu na ranije. Pripremali smo se za ovo dva meseca, dosta smo promenili tim u odnosu na prošlu sezonu, i željno iščekujemo ovu utakmici. Verujem da pored talenta, imamo i kvalitet da izađemo na teren i borimo se za što više pobeda u sezoni,

izjavio je Simonović.

Utakmica Igokea – Mega Soccerbet igra se u subotu 3. oktobra od 17 časova u Sportskoj hali u Laktašima, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Foto: Mega Soccerbet