MILOJEVIĆ POSLE POBEDE U ZAGREBU: „ČESTITAM MOJIM MOMCIMA KAKO SU IZNELI CEO MEČ“

Košarkaši Mega Bemaxa su u verovatno meču sezone pružili sjajnu partiju i došli do izuzetno bitne pobede protiv Cibone u Zagrebu sa 76:87 (13:28, 23:16, 14:28, 26:15) u okviru meča 19. kola ABA lige. Ovim trijumfom je Mega došla do 5. pobede i time se pomerila sa začelja tabele, čime je napravljen veliki korak ka opstanku u regionalnom takmičenju.

Tokom susreta je Mega vodila i sa 29 poena razlike, a najbliže što je domaća ekipa prišla je bilo na 8 poena razlike na poluvremenu. Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je sa razlogom bio veoma zadovoljan na konferenciji za štampu posle meča:

– Mislim da smo odigrali veoma kvalitetnu utakmicu, pre svega defanzivno. Naterali smo Cibonu na mnogo grešaka, iz kojih smo mi imali mnogo lakih poena, razigrali smo se i posle toga smo dobro šutirali. S obzirom na važnost utakmice, čestitam momcima kako su izneli ceo meč. Zahvalio bi se Kejnu koji je nedavno došao i praktično sa dva treninga ovoliko pomogao ekipi. Iskreno, nisam to očekivao da će se ovako brzo uklopiti i već u prvoj utakmici dati ovoliki doprinos. I svi ostali momci koji su igrali u Zagrebu odradili su fantastičan posao, još jedan korak nam treba da bismo ostali u ligi i verujem da ćemo ga napraviti. Ciboni želim sreću i želim im da takođe izbore opstanak, 

izjavio je Milojević.

Foto: Cibona/Željko Bakšaj/Domagoj Vranar/Gordan Laušić