MILOJEVIĆ: „ZASLUŽENA POBEDA PRIMORSKE, IGRALI SU SA VIŠE ENERGIJE OD NAS“

Dobro su počeli igrači Mega Bemaxa meč na gostovanju protiv ekipe Koper Primorska, imali plus 10 posle prve četvrtine, ali je posle nekoliko preokreta na kraju slavila domaća ekipa sa 93:87 (15:25, 28:17, 25:20, 25:25) u okviru meča 18. kola ABA lige koji je odigran u Areni Bonifika.

Na konferenciji za štampu posle meča trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je istako da je Primorska igrala sa više energije od njegove ekipe:

– Čestitam ekipi Primorske na apsolutno zasluženoj pobedi. Danas su igrali sa puno energije, više od nas, i zato su pobedili. Pokazali su da su zasluženo na toj poziciji na tabeli i pored toga što je dosta igrača otišlo iz ekipe, oni koji su preuzeli njihove uloge su odigrali sjajno. Mi smo ovim porazom u jako teškoj situaciji što se tiče borbe za opstanak. Međutim, do kraja nema predaje. Danas je mnogo stvari bilo loše. Dobro smo otvorili utakmicu na početku, imali dobru igru i prednost koju smo lako izgubili. Posle smo čitavo drugo poluvreme jurili rezultat, uspeli da ih stignemo međutim, nismo uspeli da privedemo utakmicu u našu korist,

rekao je Milojević a na pitanje novinara šta se dogodilo pošto je Mega imala kontrolu meča u svojim rukama, trener Mege je odgovorio:

– Prestali smo da igramo odbranu, pomislili smo da će da bude lako zbog svih ovih odlazaka iz Primorske, ali nije bilo tako. Verovatno su i Olimpija i Krka mislili da Primorska može da se dobije bez puno problema, ali ne može, a to smo mi danas osetili na svojoj koži,

izjavio je Milojević.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov