MILOJEVIĆ: „BILI SMO DOBRI 30 MINUTA, PREMLADI SMO DA BISMO NA VRHUNSKOM NIVOU IGRALI ZAVRŠNICE“

Imali su košarkaši Mega Bemaxa plus 2 pred poslednju četvrtinu, ali je Budućnost VOLI odigrala daleko bolje poslednjih 10 minuta utakmice i na kraju slavila sa 90:76 (17:26. 24:19, 21:19, 28:12) u okviru meča 16. kola ABA lige koji je pred 3.500 gledalaca odigran u Sportkom centru Morača u Podgorici. 

Na konferenciji za štampu posle meča trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je istakao da je njegova ekipa premlada da bi na vrhunskom nivou igrala završnice:

– Čestitam Budućnosti na pobedi. Danas smo bili prilično dobri 30 minuta, igrali smo onako kako smo želeli. Budućnost je u drugom poluvremenu bila dosta čvršća, mi smo u trećoj četvrtini dobro odgovorili na tu njihovu čvrstinu. Međutim, u poslednjoj četvrtini smo imali značajan pad u igri, pravili neke početničke greške. Jednostavno, premladi smo da bismo na vrhunskom nivou igrali završnice i to nam se ove sezone mnogo puta obilo o glavu. To je sve veliko iskustvo za nas, sad nam slede utakmice koje su biti ili ne biti za nas, evidentno smo podigli formu i verujem da ćemo ostvariti cilj i ostati u ligi,

izjavio je Milojević. 

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov